+31 622 78 90 93 24/7 bereikbaar

FireFly opgericht: Een ambitieuze sprong naar de toekomst van IT

Weg met die 9-5 mentaliteit. Gooi die ratrace overboord! Het is tijd voor échte vrijheid en een vet leven. En dat kan, als je maar durft los te laten en alles te outsourcen in je business. Zodat jij kunt doen wat je écht belangrijk vindt.

Afgelopen week is mijn lang gekoesterde wens eindelijk uitgekomen. Ik heb een IT bedrijf toegevoegd aan mijn organisatie: FireFly. Man, hier heb ik járen over lopen dubben. Maar op een gegeven moment word je gewoon ingehaald door de feiten. Dan wordt het je makkelijk gemaakt om die volgende stap te zetten.

Het begon in Albanië

Ik zat een maand geleden op reis door Albanië toen ik de knoop doorhakte. Het idee was te groot geworden, niet meer te stoppen. Net als toen ik mijn eerste bedrijf begon. Weet je nog, dat eindeloze wikken en wegen? Kan dit niet geoutsourcet zodat ik er geen omkijken naar heb?

Oké, beslissing genomen. Maar dan nog alle details regelen. De organisatiestructuur, met wie ga ik in zee? Een Nederlands bedrijf of toch maar naar Dubai zoals al die business goeroes adviseren? Nee joh, gewoon lekker in Nederland blijven en bijdragen aan het BNP. Al zie ik zeker internationale kansen voor FireFly. Onze plannen overtreffen de buitenlandse concurrentie ruimschoots.

Dit bedrijf wordt namelijk next level in gebouwautomatisering en agendaplanning. Alles opnieuw opgebouwd door freelance programmeurs onder leiding van een softwarearchitect. De rest van het jaar gaan we flink doorontwikkelen aan de opvolger van MyADD. Zelfs de naam gaan we veranderen, eens kijken wat we ervan maken.

De kosten van software en hardware

Maar dan het grootste pijnpunt: de kosten. Deze software en hardware gaat bakken met geld kosten. Hier moest een investeerder bij komen om dit in korte tijd goed te doen. En wat denk je? Binnen een paar dagen na de oprichting en bekendmaking van de plannen hadden we al een investeerder te pakken die alles oppakt. Ongekend, nog nooit zo snel meegemaakt.

Wil je zelf nog meedoen? Helaas, je bent te laat. Al staat er nog wel een crowdfundingproject open via www.addcrowdfunding.nl. Schrijf je daar maar op in.

Wil je op de hoogte blijven van alle software ontwikkelingen? Uhh, onze site is er nog niet eens. Maar schrijf je in op mijn mails en ik hou je op de hoogte van wat deze software precies gaat doen en wat het voor jóuw business betekent.

Neem het van mij aan: dit gaat iets groots worden voor jouw onderneming. Niet alleen makkelijk om te plannen of een gebouw binnen te komen. Nee, ik heb het over nieuwe business, kant-en-klaar op een presenteerblaadje. Echt next level.

Dus gooi los die sleur. Claim je vrijheid! Schrijf je in op mijn mailinglijst en ik laat je zien hoe ook jij je droombusiness kunt creëren door alles in je bedrijf te outsourcen wat er niet toe doet of wat je niet leuk vind om te doen. Just do it!

Florentijn

Mr. Outsourcing

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 12 augustus 2024