+31 622 78 90 93 24/7 bereikbaar

Wat nauw minder werken?

In mijn reis door een aantal landen van de Balkan, totaal heb ik 12 landen doorkruist, valt het mij op dat de mensen hier erg veel werken. De mensen die ik ben tegengekomen en zo beter heb leren kennen werken allemaal 6 dagen in de week. Op de meeste bouwplaatsen gaat het werk 7 dagen per week door. En niet met mensen die op een andere dag vrij zijn. Nee, de bouwvakkers werken hier “gewoon” 7 dagen per week.

Montenegro en Albanië zijn landen in opbouw

Montenegro en Albanië zijn echt landen in opbouw. Met name aan de gehele kustlijn wordt alleen maar gebouw. In elk dorpje langs de kustlijn wordt er gebouw en daartussen ook. Het toerisme viert hier hoogtij.

Maar moet dat nu echt zo? Moet je echt zoveel werken om vooruit te komen in het leven? Ik zeg van niet!

Stop de ratrace en claim je vrijheid

In Europa wordt er alleen maar minder gewerkt. Maar het kan ook anders. Er wordt al geëxperimenteerd met een werkdagen van 4 uur. Dit blijkt effectiever te zijn dan 8 uur te werken. Als je het maar strak plant. In 2014 is er een artikel verschenen in de Harvard Business Review over de voordelen van deep work. Dit zijn perioden van intense focus. Volgens Cal Newport zijn vier uur geconcentreerd werken per dag vaak voldoende om significante  vooruitgang te boeken in complexe taken. Ik doe dit zelf nu al ruim een jaar in blokken van 52 minuten en 17 minuten pauze. In deze 52 ga ik in een hyperfocus stand en zorg ik voor minimale afleiding.

Op deze manier heb je helemaal geen kantoorruimte meer nodi! Met Flex 4 coaching ben je klaar voor de werkdag van 4 uur zonder dat je betaald voor ruimte die je niet gebruikt. Alleen de uren dat je daadwerkelijk aan de slag bent betaal je. En dan ook nog een een keer ongeacht in welke stad. Je betaalt altijd dezelfde prijs.

Next level focus

De volgende stap in deep work is werken naar een werkweek van 4 uur. Dan moet je echt wel wat van je dagelijks sores gaan uitbesteden volgende het DAD-concept. Lees mijn blogartikel over Go Daddy. Dan ga je echt next level.

Flexibele werkplekken door het hele land

Zo hebben we net een nieuwe locatie in Halsteren. Misschien niet direct de plaats waar je snel aan denkt. Maar vanuit Zeeland is deze plaats goed te bereiken en een centrale ontmoetingsplaats als jij vanuit Brabant komt. Kom een keertje uitproberen en reserveer een ruimte op flex4coaching.nl. Op deze manier ben je tenminste klaar voor de 4 urige werk (week) dag.

Outsource je business en leef het leven waar je van droomt

Maar minder werken alleen is niet genoeg. Je moet ook durven loslaten. Outsource alles in je business wat je afleidt van wat écht belangrijk is. Reizen, quality time met je gezin, werken aan jezelf. Alles kan, zolang je maar de controle durft los te laten.

Ik weet hoe het is. Ik leef al jaren zo en geniet met volle teugen. Door alles uit te besteden wat me afleidde, creëerde ik de vrijheid om te doen waar ik zin in heb. Dat gun ik jou ook.

Grijp je kans op ultieme vrijheid

Wil jij ook zo’n vet leven? Ik leer je hoe. Weg met die 9-tot-5 mentaliteit. Gooi die ratrace overboord. Ga voor echt leven, échte vrijheid.

Dus waar wacht je nog op? Claim je vrijheid. Neem vandaag nog contact met me op en ik laat je zien hoe ook jij je ideale leven kunt leven. Het leven waar je altijd al van droomde. Just do it.

Groet,

Florentijn

Mr. Outsourcing

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 24 september 2024